Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu




18 Aralık 2012 Salı

2013 Dilek Listesi Hazırlıkları :)

Geçen sene yaptığım dilek listemi sanırım taşınma sırasında kaybettim.. Ya da bir daha yollarımız kesişmedi diyelim :) Aslında içinde ne olduğu hatırlamakta bile güçlük çekiyorum, o yüzden bu sene -en azından bir kısmını- bloguma da yazayım diyorum :)
Gelelim 2013 Dilek Listeme ki aslında daha süre de varken listenin hazırlıklarına..
Hazırlık dediysem tabii ne yapıyorum orası muallakta ama olsun :)
Kendi Dilek Listem: (arada eklemeler de yapabilirim..)
Önemli Not: Sıralama tamamen öööylesine yapılmıştır.
1. Sağlık, sağlık, sağlık (üç kere söyleyince daha sağlam olur sanki:)
2. Sevdiklerimle mutlu,huzurlu,keyifli bir yaşam
3. Daha az sıkılmak& mümkünse hiç sıkılmamak (Bu da başka bir yazının konusu..)
4. Dikkatimi en azından 10 dak. bir şeyde sabit tutabilmek.(vaaaay) :) Bloga yazı yazarken bile ara ara anlam kopmalarının nedeni işte bu sebepten, itiraf ediyorum :)
5. Aldığım kitapları okumak.. Kitap koleksiyonu yapıyorum gibi hissediyorum bazen.. Alıp alıp saklıyorum, diziyorum kütüphaneye :)
6. Başladığım kitapları bitirmek.(vaaauuuvvv :) Tamam kitap ayraçlarını seviyorum ve her seferinde farklı kitaplara farklı kitap ayraçları kullanıyorum orası güzel ama kitabın son 5 sayfası da kalmasın değil mi..
7. İSTEDİĞİM İŞİ YAPMAK (oooo hadi bakalım, hayırlı olsun :) burada bu istediğim işin ne olduğunu ifşa edemeyeceğim, aslında bu gizem yaratmaktan değil de kafa karışıklığından kaynaklanıyor :)
8. Denizi her gün görebilmek,oleeeeey :) Sabah deniz kenarına sandaletim ve bisikletimle gidip deriiin bir nefes alıp eve keyifle dönmek :)
9. Seramik faaliyetlerime kaldığım yerden devam etmek: (Tanışma faslı: Merhaba Çamur, nasılsın, bugün de seninle biraz oynayacağım ama nasıl olur sonun ben de bilmiyorum. Canın acırsa haber ver olur mu:) 
10. Başladığım pilates akvitesine sabırla (aa pardon sabır mı dedim, henüz bende oluşmamış bir kavram ama olsun..) devam etmek ve yepyeni fit vücudumla caka satmak :)
11. Sağlıklıyım güzel ama hani yengeç yürüyüşü gibi aldığım kiloları aynı hızla geri vermek(belki giderken fark etmezler:)
12. Yazdıklarımı bitirmek (Bu ne demek şimdi?)-Ben anladım onu- :)
13. Böbreklerim sinyal vermeye başlamadan önce su içmeyi akıl etmek(bunu yapabilirsem zaten birçok şeyi aşabilirim diye düşünüyorum:)
14. İstediğim hobi faaliyetlerine gitmediğim anaokulu kreş dönemlerinden sağlam bir giriş yapmak :) evet bu arada lafı gelmişken ben anaokulu,kreş falan hiç gitmedim. direk 5,5 yaşında gözlerimi "Ali ata bak" la açtım, sonra da derste uyuyakaldım,en çok da matematik derslerinde :) ha ondan benim çarpım tablom zayıf, haaa :)
15. İstediğim filmleri uyuyakalmadan izleyebilmek hem de tek seferde
16. Yemekten sonra uykumun gelmesine engel olmak (vaaay,dilek listesi kendini aştı da fizyolojik olaylara daldı:) zannedersin kaç yaşındayım da hemen uykum geliyor ama olsun "ben daha küçüğüm, uykum gelince hemen uyurum" -tanıdık bir replik- :)
17. Hafta sonları sabah 6da "uykum bitti" deyip kendini yataktan atmanın alemi yok, hafta içi de kendini yatağa zımbalamak da neyin nesi :)
18. Dükkanları ışık hızıyla gezmekten vazgeçmeli, etrafa daha alıcı gözle bakmalıyım.. yoksa bu sene de aynı 2 pantolonumla sezonu kapatacağım, neyse ki arada pantolonları yıkadığımı etrafa belli ediyorum da benden uzaklaşmıyorlar :)
19. Mutfağa daha sık girmeli, tencere&tava gibi kavramlarla tanışmalıyım :) Yok yok şaka o kadar da değilim, hani istedim mi yaparım bir şeyler ama nerdeyse her tarifi anne/kayınvalideye sormak niye :) Bir kere de onlar seni arasın değil mi :)
20. Buraya kadar yazabildiysem yine aferin bana, yarıda bırakıp gitmedim:)
*** Ek yapacak olursam;
21. "Adsız" ın tavsiyesiyle-ki doğru bir tespit- her şeyi kontrol etmeye çalışmamak da fena olmaz :)



Kaynak: www.snoopy.com


Benden şimdilik bu kadar :)
Kendi dilek listesini paylaşmak isteyenler olursa yorum yazabilir ya da mail atabilir, paylaşmak güzeldir neticede değil mi :)
Şimdiden herkese kocaman sağlıklı, huzurlu,mutlu,keyifli,sevdikleriyle harika bir yıl dilerim :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...